Logo

Fransk æbletærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
150 g hvedemel
1/8 tsk bagepulver
75 g margarine
1 æg
35 g sukker

Fyld:
250 g skrællede, snittede æbler
50 g makroner
25 g sukker
1 æg
1 dl fløde
1/8 tsk mandelessens

Hvedemel og bagepulver sigtes sammen. Kold margarine hakkes i. Æg og sukker røres til æggesnaps, hvormed dejen samles. Stilles køligt ½ time. Dejen rulles ud, og en tærteform beklædes med den. Æblesnitterne fordeles på bunden. Bages i forvarmet ovn 15 min. ved 225º Makronerne knuses med en kagerulle, blandes med sukker og røres med ægget. Fløden blandes i. Massen hældes over æblerne. Kagen bages nu ca. 45 min. ved 150º, til æggemassen er stivnet. Serveres varm eller kold med flødeskum eller cremefraiche.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her