Logo

Fransk æbletærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g hvedemel
1/8 tsk bagepulver
75 g margarine
1 æg
35 g sukker

Fyld:
250 g skrællede, snittede æbler
50 g makroner
25 g sukker
1 æg
1 dl fløde
1/8 tsk mandelessens

Hvedemel og bagepulver sigtes sammen. Kold margarine hakkes i. Æg og sukker røres til æggesnaps, hvormed dejen samles. Stilles køligt ½ time. Dejen rulles ud, og en tærteform beklædes med den. Æblesnitterne fordeles på bunden. Bages i forvarmet ovn 15 min. ved 225º Makronerne knuses med en kagerulle, blandes med sukker og røres med ægget. Fløden blandes i. Massen hældes over æblerne. Kagen bages nu ca. 45 min. ved 150º, til æggemassen er stivnet. Serveres varm eller kold med flødeskum eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her