Logo

Fransk bondebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
430 g hvedemel
3,2 dl vand
20 g gær
10 g salt

Opløs gæren i let køligt vand. Rør salt i.
Ælt melet til dej og lad den hvile tildækket i 15 minutter.
Slå luften ud af dejen og lad den efterhæve i 15 minutter.
Slå igen luften ud af dejen og lad den hvile 3-4 minutter.
Form den til brød eller baguettes.
Sæt brødet i en 270ºC varm ovn, men skru ned til 210ºC og bag så
brødet færdigt ca. 30 minutter (baguettes bages 10 minutter ved
270ºC).
Hæld et par dl vand i bunden af ovnen, så der dannes damp.
Derved bliver brødskorpen mere elastisk, og får lettere ved at udvide
sig, og brødet får den bedst mulige krumme og skorpe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fødselsdags cupcakes En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sigtebrød med rugsigtemelPrøv dette sigtebrød lavet på blandt andet rugsigtemel, flormel og sødmælk til teen eller...
• Gulerodskage 4 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frittelle di meleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os