Logo

Fransk smørcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
160 g sukker
¾ dl vand
1 æg
2 æggeblommer
250 g blødt usaltet smør
½-1 tsk vaniljesukker
 
Kog en sukkerlage af sukker og vand til det bløde kuglestadie.
Pisk æg og æggeblommer godt med elpisker.
Hæld sukkerlage i æggene i en tynd stråle langs skålens kant, mens der
fortsat piskes.
Pisk til blandingen er blevet lyst og cremede.
Pisk smørret i lidt ad gangen.
Sørg hele tiden for at smørret bliver pisket ind i æggene, inden der
tilsættes mere.
Pisk vanilje i.
Cremen kan holde sig et par dage på køl.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BerlinerrullenHvorfor det hedder en berlinerrulle vides ikke. Men denne roulade, med lækre ingredienser...
• LynkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brune og hvide fedtkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!