Logo

Franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
7 ½ dl vand
12 ½ g gær (¼ pk)
1 sps salt
1 tsk honning
2 spsk olie
100 g havregryn
1 kg hvedemel
 
Lav en gærdej og lad den hæve natten over i køleskab.
Form den til franskbrød og lad den hæve 3-4 timer.
Sæt den i kold ovn og tænd på 225°C
Når ovnen har nået 225°C sættes et lille skål vand i ovnen
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?