Logo

Franske flutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Franske flutes

 

Ælt dejen sammen dagen før, og sæt den; køleskabet. Form brødene, og lad dem hæve, mens du laver den resterende del af retten, fx en suppe. Très délicieux - essayez vous-même.

3 stk. Arbejdstid: ca. 30 min. Hævetid: ca. 15 timer. Bagetid: ca. 15 min. Fryseegnede

 

#

10 g gær

½ liter koldt vand

2 tsk groft salt

1 spsk olie

750 g hvedemel

*

 

Rør gæren ud i lidt af vandet.

Tilsæt salt, olie og gradvist mel.

Rør, til dejen er så fast, at den kan æltes.

Dejen må gerne være lidt klistret og fugtig.

Ælt dejen godt, og lad den hæve tildækket i 12-15 timer i køleskab.

 

Vend dejen ud på et meldrysset bord, og form den til 3 flutes.

Læg dem på en bageplade med bagepapir.

Lad dem hæve tildækket i 1 time ved stuetemperatur.

 

Pensl brødene med vand, rids dem dybt med en skarp kniv, og bag dem ved 225 °C i ca. 15 min. til det lyder hult, når man banker på undersiden af dem.

Afkøl brødene på en bagerist.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her