Logo

Franske vafler - Øretæver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
125 g koldt smør
125 g hvedemel
3 spsk sukker

Creme:
1 dl piskefløde
50 g pistaciemasse

Dej:
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Saml hurtigt dejen.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 1/2 cm tyk dejplade.
Stik runde kager ud med en dejstikker ( ca 41/2 cm i diameter).
Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er ca. 32 kager.
Læg kagerne med overfladen nedad på sukkerdrysset bagepapir.
Rul kagerne let med en kagerulle, så de bliver til ovale vafler.
Læg dem med sukkersiden opad på en plade med bagepapir.
Bag vaflerne midt i ovnen. Lad dem køle af.
Bagetid: Ca. 8 min. ved 200°C

Creme:
Kom fløde og pistaciemasse i en skål og pisk blandingen i ca 3 min. til en
luftig creme.
Ved servering: Læg kagerne sammen med cremen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kringle 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bedstefars skæg kage uden syltetøjDenne kage kan laves med og uden syltetøj, og her er opskiften på hvordan man laver denne...
• Lübeckerkager - brune kagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastanjecreme med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os