Logo

Franske vafler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g smør
250 g hvedemel
¾ dl vand
½ tsk eddike
1 æggehvide til pensling
2 dl sukker
 
1 æggehvide til pensling
2 dl sukker
2 ½ dl piskefløde
hindbærsyltetøj
 
Hak smørret i melet og findel det til en grynet masse.
Tilsæt vand og eddike og ælt dejen sammen.
Læg dejen koldt ½ time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord og udstik den med glas eller form
med en diameter på ca. 6 cm.
Drys 4-5 spsk sukker på et stykke papir.
Pensl vaflerne med æggehvide og læg den penslede side nedad mod
sukkeret.
Rul dem let med en kagerulle, så de bliver ovale.
Læg vaflerne med sukkersiden opad på en bageplade, som er beklædt
med bagepapir.
Prik med en gaffel og bag dem ved 225ºC i ca. 10-12 min., til sukkeret
karamelliserer.
Afkøles på en rist.
Læg til sidst vaflerne sammen med flødeskum og hindbærsyltetøj.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her