Logo

Franske vafler med trøffelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200-225 g frossen butterdej
sukker til udrulning

Trøffelcreme:
75 g smør
3 spsk kakao
1 ½ dl flormelis
2-3 spsk cognac

Rul dejen ud, så den er ca 1 cm tyk.
Stik 24 kager ud med en oval form, ca 5 cm i diameter på den lange led. Drys sukker på bordet og rul kagerne ud på begge sider med en kagerulle med mønster på, så de bliver helt tynde.
Lad dem derefter hvile et øjeblik.
Læg dem på en smurt plade eller bagepapir og bag dem i ovn ved 225°C på midterste rille i ca 10 min, til de er gyldne.
Lad dem køle på en rist.
Rør fedtstof, kakao og flormelis sammen.
Tilsæt cognac og rør cremen smidig.
Læg vaflerne sammen med cremen lige inden serveringen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her