Logo

Friisenborg bradepandekage med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
300 g smør eller margarine
225 g sukker
4 æg
500 g hvedemel
6 tsk bagepulver
1 dl mælk

Pynt:
4-5 æbler
2 spsk sukker
50 g syltetøj eller marmelade
1 tsk vanilje

Rørt dej:
smør eller margarine røres blødt. Sukkeret drysses i. Æggene røres i, ét ad gangen. Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og blandes i skiftevis med mælken. Dejen bredes ud i en smurt bradepande 38x24 cm. Æblerne vaskes. Kernehusene bores ud. Æblerne skæres i tynde skiver, der lægges tæt på dejen. Sukker drysses over. Midt i hvert æblestykke lægges en tsk syltetøj. Kagen stilles i forvarmet ovn.

Bagetid:
ca. ½ time ved 200º Afkøles 10 min., hvorefter bradepanden fjernes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her