Logo

Frisenborgkage med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g smør
225 g sukker
4 æg
500 g hvedemel
6 tsk bagepulver
1 dl mælk
5 æbler
3 spsk sukker
1 tsk kanel
1 tsk vaniljesukker

Smør røres blødt med sukker.
Æggene røres i et ad gangen.
Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og blandes i skiftevis med mælken.
Dejen bredes ud i en smurt bradepande 38 x 24 cm.
Æblerne vaskes, skrælles og kernehusene fjernes.
Æblerne skæres ud i tynde skiver, der lægges tæt ovenpå dejen.
Sukker, kanel og vaniljesukker blandes og drysses over æblerne.
Kagen bages ca. 30 min. ved 200°C.
Serveres nybagt med fromage frais eller flødeskum smagt til med vanilje.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?