Logo

Frijsenborgkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
175 g margarine
175 g melis
2 æg
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanilje
½ dl mælk

Fyld:
175 g æbler (2 stk)
75 g rosiner

Margarinen røres blød, sukkeret drysses i, hele æg tilsættes - ét af gangen.
Hvedemel, bagepulver og vanilje sigtes sammen og blandes i.
Mælken røres i til sidst. Æblerne skylles, tørres og deles.
Kærnehuset skæres bort.
De skæres i småstykker og blandes i dejen sammen med de skoldede, afdryppede rosiner.
Dejen fyldes i en smørsmurt, melstrøet sandkageform, der sættes i en kold ovn og bages i 1 time ved 185°.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem chokoladekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitruspandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager à la SofieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med frugt, grønsager, rosiner og nødder + IsFrugt, grønsager, rosiner og nødder fremhæver den fine mørbradsmag.
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!