Logo

Fristende chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
1 tsk bagepulver
2 dl mælk
¼ tsk salt
1 ½ dl flormelis
1 dl hasselnødder
godt 1 dl kakao
smør til formen
2 æg
100 g mørk chokolade
godt 3 dl hvedemel
2 spsk cremefraiche

Tag fedtstoffet frem, så det når at blive blødt.
Bland mælk, 1 dl flormelis og kog det i en kasserolle.
Kog det i 2 min under piskning og lad det derefter køle.
Bland det bløde fedtstof med resten af flormelisen.
Pisk æggene sammen ét ad gangen og rør dem i fedtstoffet.
Tilsæt hvedemel, bagepulver, salt og kakao og rør godt rundt.
Mal nøddekernerne og rør dem i.
Smør en kageform og hæld dejen i.
Bag kagen ved 175°C, på mederste rille i ca 25-30 min.
Vend kagen ud på et fad.
Smelt chokoladen sammen med cremefraiche i et vandbad.
Rør i det hele tiden.
Bred glasuren over den kolde kage og lad den stivne inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her