Logo

Friturestegte hyldeblomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beignetdej:
500 g hvedemel
30 g sukker
10 g salt
1 æg
1 øl
4 dl lunkent vand
1 dl olie
4 æggehvider stiftpiskede

 
Når hylden blomstrer omkring sankthans, er det tid at lave friturestegte hyldeblomster.
Pluk en masse hyldeskærme med stilk.
Skærmene dyppes i beignetdej bestående af hvedemel, æg og mælk rørt sammen til pandekagedejskonsistens, og tilsat en smule salt og olie.
Herefter steges de i varm olie til de er gyldne.
Skærmene drysses med flormelis og blomsterne indtages uden stilke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her