Logo

Frk. Vinkels julebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
kager

Kan fryses, men holder sig i øvrigt frisk i mange dage, gerne i køleskab i plastpose. Der er til en hel skoleklasse... og lidt til.

500 g honning
500 g mørk farin
1 dl vand
1/2 reven muskatnød
4 tsk stødt ingefær
2 tsk stødt anisfrø
2 tsk natron
4 æg
1 kg sigtemel

Honning og farin lunes i en gryde til det hænger sammen og massen afkøles derfeter lidt. Hældes i en stor røreskål og blandes med de øvrige ingridienser. Dejen smøres på (den er meget sej) bagepapir i en braddepande er måler ca. 30x40 cm. Bages ved 150° i ca. 50 minutter.

Kagen smager bedst kold med koldt smør på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Orangetoppe En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DruekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pitabrød 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ostekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!