Logo

Frk. Vinkels julebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
kager

Kan fryses, men holder sig i øvrigt frisk i mange dage, gerne i køleskab i plastpose. Der er til en hel skoleklasse... og lidt til.

500 g honning
500 g mørk farin
1 dl vand
½ reven muskatnød
4 tsk stødt ingefær
2 tsk stødt anisfrø
2 tsk natron
4 æg
1 kg sigtemel

Honning og farin lunes i en gryde til det hænger sammen og massen afkøles derfeter lidt. Hældes i en stor røreskål og blandes med de øvrige ingridienser. Dejen smøres på (den er meget sej) bagepapir i en braddepande er måler ca. 30x40 cm. Bages ved 150° i ca. 50 minutter.

Kagen smager bedst kold med koldt smør på.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her