Logo

Frokostboller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 ½ dl vand
50 g gær
½ tsk salt
ca 1 tsk olie
3-4 dl durummel
2 håndfulde fuldkornsrugmel
Hvedemel
Soltørrede tomater
Oliven
Hvidløg / hvidløgssalt
 
Rør gæren ud i det lunkne vand
Tilsæt salt, olie, durummel og fuldkornsrugmel.
Tilføj hvedemel indtil dejen er lind og håndterbar.
Stil den tildækket i ½ time.
Skær soltørrede tomater, oliven og hvidløg ud i små stykker og ælt det i dejen, når den er færdig med at hæve.
Form bollerne og læg dem til efterhævning på en bageplade i 1 time.
Pensl med æg eller mælk og drys med hvidløgssalt.
Bag i varmluftsovn på 225°C i 10-15 min.
Almindelig ovn kan selvfølgelig også bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her