Logo

Frokostmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk Rørsukker
¼ tsk salt
100 g hakkede soltørrede tomater
100 g hakkede udkernede sorte oliven
1 spsk frisk rosmarin
1 dl revet cheddarost
1 dl revet parmesanost
1 fed finthakket hvidløg (kan udelades)
2 æg
3 dl mælk
1 dl smeltet eller flydende margarine
 
Forvarm ovnen til 200°C.
Smør en muffinplade med 12 huller, eller sæt 12 forme på en plade.
Bland de tørre ingredienser i en skål.
Kom ost, tomater, oliven og rosmarin i. Tilsæt æg, mælk og margarine.
Bland det hele godt og fordel dejen i formene.
Bages midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Prøv med en gaffel eller bagepind, om de er gennembagt.
Lad dem stå på pladen i 5 minutter, inden de sættes på bagerist.
Spises gerne lune med en frisk salat til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kvikke kommenskringler SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blå pandekagerPandekagerne i denne opskrift er blå fordi de serveres med en danablu-creme. Pandekagerne...
• MajspandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærkompot med kirsch og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!