Mascarponecreme: 
0.4 l yoghurt natural 
125 g mascarpone 
1  ½ dl fløde 
15 spsk sukker 
1 spsk vaniljesukker eller korn fra 1 vaniljestang 
citronsaft 
 
Chokoladebund: 
8 stk Digestive kiks - hvis der ønskes en mere kikset bund skal der en del mere i. 
250 g usaltet smør 
100 g chokolade 
1 dl mørk kakao 
1-1  ½ dl floremelis 
evt. revet appelsinskal 
 
Pynt: 
Frugter efter eget ønske 
 
Mascarponecreme:
Lad youghurten dryppe af i et klæde natten over. 
Bland fløde, sukker og vanilje sammen og pisk luftig og halv fast.
Bland den afdryppet yoghurt og mascarpone godt sammen.
Flødemassen vendes forsigtig i mascarponemassen.
Den stilles på køl indtil servering.
 
Chokoladebund:
Gør et stort tærtefad klar (ca 28–30 cm) ved at beklæde den med bagepapir.
Chokoladen smeltes i vandbad, mens smørret smeltes langsomt i en gryde. 
Bland smør og chokoladen sammen og hold det lunt over vandbad.
Rør så flormelis, kakao (og appelsinskal) i chokolademassen.
Knus kiksene og vend dem i til sidst.
Hæld så massen i tærtefadet og stil det i køleskabet i min. 3-4 timer.
Inden servering vendes chokoladebunden ud på et fad og mascarponecremen kommes oven på. 
Til sidst kommes frugter på efter eget ønske.
  
Tips: Husk bagepapir til bunden for ellers kan det godt være svært at få den ud, uden at den går i stykker.