Logo

Frugtflan med mandelmasse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl cremefraiche
3 dl konfektmasse
1/2 dl valnødder
skal fra  1/2 appelsin
2 ark butterdej
3 nektariner
2 dl ananas eller hvad du ellers har af frugt
flormelis
 
Forvarm ovnen til 225°C.
Riv konfektmassen og bland det sammen med cremefraiche.
Det piskes sammen til en jævn masse.
Bland hakkede valnødder og revet appelsinskal i.
Tag kernerne ud af nektarinerne og skær nektariner/ananas i stykker
(Du kan også bruge andet frugt end nektarin og ananas).
Rul butterdejen ud og del hvert ark i to stykker, som sættes på en bageplade beklædt med bagepapir.
Smør ca 1 spsk konfektmasse på hvert stykke butterdej.
Fordel frugtstykker og kom 2 spsk konfektmasse på skrå af hvert ark.
Sæt det i ovnen og bag det i cirka 15 minutter eller til butterdejen er hævet og konfektmassen har tager farve.
Drys flormelis over og server!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HarlekinskagenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærkage med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hveder til St. BededagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet ananas 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os