Logo

Frugtflan med mandelmasse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl cremefraiche
3 dl konfektmasse
1/2 dl valnødder
skal fra  1/2 appelsin
2 ark butterdej
3 nektariner
2 dl ananas eller hvad du ellers har af frugt
flormelis
 
Forvarm ovnen til 225°C.
Riv konfektmassen og bland det sammen med cremefraiche.
Det piskes sammen til en jævn masse.
Bland hakkede valnødder og revet appelsinskal i.
Tag kernerne ud af nektarinerne og skær nektariner/ananas i stykker
(Du kan også bruge andet frugt end nektarin og ananas).
Rul butterdejen ud og del hvert ark i to stykker, som sættes på en bageplade beklædt med bagepapir.
Smør ca 1 spsk konfektmasse på hvert stykke butterdej.
Fordel frugtstykker og kom 2 spsk konfektmasse på skrå af hvert ark.
Sæt det i ovnen og bag det i cirka 15 minutter eller til butterdejen er hævet og konfektmassen har tager farve.
Drys flormelis over og server!
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelske chokolade muffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PurløgsbrødSamme opskrift som ved Oreganobrød, men her med frisk eller frysetørret purløg....
• Focaccia bagt på grillenNyd brødet som tilbehør eller brug det til sandwich eller burger.
• CrannachanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os