Logo

Hannahs gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kager

4 medium æg
3 dl sukker
2 dl planteolie
4 ½ dl hvedemel
1 tsk vaniljesukker
½ tsk fint salt
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk stødt kanel
4 fintrevne gulerødder (400g)

Pisk æggene med sukker.
Sigt melet sammen med vaniljesukker, salt, bagepulver, natron og kanel. Vend melet i æggene sammen med olie og gulerødder.
Dejen hældes i en smurt, raspdrysset form, og bages midt i en 175°C varm ovn i ca. 45 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her