Logo

Frugtkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g smør
200 g sukker
3 æg
2 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
250 g hvedemel
1/2 dl fløde
325 g afdryppede syltede kirsebær
50 g grofthakkede valnøddekerner

Rør blødt smør godt sammen med sukker og rør æggene i et ad gangen. Rør vaniljesukker i.
Bland bagepulver i melet og rør det i skiftevis med fløden.
Kom dejen i en velsmurt springform, 24 cm i diameter.
Fordel de godt afdryppede kirsebær herpå sammen med grofthakkede valnødder.
Bag kagen ved 170°C i ca. 45 minutter.
Prøv med en strikkepind, hænger der ingen dej ved, er kagen færdigbagt.

Tips: Her er brugt syltede kirsebær og valnødder som fyld, men man
kan også bruge henkogte fersken- eller abrikosstykker, ligesom frosne,
næsten optøede jordbær eller hindbær er egnet fyld.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærtærte à la LuwinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilje glasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Katrine-blomme-kage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med makronflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os