Logo

Frugtkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smør
200 g sukker
3 æg
2 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
250 g hvedemel
½ dl fløde
325 g afdryppede syltede kirsebær
50 g grofthakkede valnøddekerner

Rør blødt smør godt sammen med sukker og rør æggene i et ad gangen. Rør vaniljesukker i.
Bland bagepulver i melet og rør det i skiftevis med fløden.
Kom dejen i en velsmurt springform, 24 cm i diameter.
Fordel de godt afdryppede kirsebær herpå sammen med grofthakkede valnødder.
Bag kagen ved 170°C i ca. 45 minutter.
Prøv med en strikkepind, hænger der ingen dej ved, er kagen færdigbagt.

Tips: Her er brugt syltede kirsebær og valnødder som fyld, men man
kan også bruge henkogte fersken- eller abrikosstykker, ligesom frosne,
næsten optøede jordbær eller hindbær er egnet fyld.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her