Logo

Frugtkage med figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

200 g smør

250 g sukker

3 hele æg

150 g hvedemel

1 tsk bagepulver

200 g figner i tern

½ dl valnøddekerner

cremefraiche

 

Smørret skal være blødt, før det røres med sukkeret, og dernæst skal æggene piskes i en ad gangen.

Bland bagepulver i melet og vend det i kagedejen.

Kom figner i tern og grofthakkede valnødder i.

Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 190°C ca. 1 time.

Server kagen med cremefraiche.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?