Logo

Fuldkornscrepes med bechamelfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej
2 1/2 dl fuldkornshvedemel
1/2 tsk salt
2 1/2 dl mælk
3/4 dl bouillon
4 æg
2 spsk smeltet smør eller margarine
 
Fyld:
2 1/2 dl bechamelsauce til ca. 1/2 l. blandede grønsager som fx.
 
2 spsk smør eller margarine
3/4 dl hakket løg
1 dl hakket bladselleri
1 dl skivede champignon
1 1/4 dl reven squash
2 dl reven gulerod
 
Dej:
Pisk alle ingredienserne sammen i blenderen og lad dejen hvile i 1 time.
Den kan evt. fortyndes med lidt mere mælk.
Hæld 2-3 spsk dej på en lille smurt pande (ca. 15 cm. i diameter) og bag pandekagerne på begge sider over jævn varme, til de er gyldne.
Fyld: Svits de findelte grønsager i smørret og rør dem i saucen.
Tilsæt evt. revet ost.
Læg lidt fyld på hver pandekage og rul sammen, server med en bechamel eller mornay sauce (ostesauce).
Pandekagerne er velegnet til frysning
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ingefær- og hasselnøddebrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med fyld SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvegullasch med fløde, samt Kage med æblemosSådan en gullasch kan man blive afhængig af: Det hele står og simrer i lang tid, og...
• HyldeblomstfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os