Logo

Fuldkornsflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook



#

3 dl kærnemælk
25 g gær
1 spsk salt
2 spsk olie
200 g fuldkornshvedemel (3 1/2 dl)
300 g hvedemel (5 dl)
*


Kærnemælk og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning i ca. 1 time.


Dejen slåes ned og deles i 3 dele, der hver udrulles til en pølse.
Efterhæver på pladen i ca. 30 min.
Flutene ridses og pensles med vand.
Drysses evt. med fuldkornsmel.


Bagetid ca. 15 min. ved 225 °C på midterste ribbe i ovnen.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Signes æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os