Logo

Fuldkornsflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

3 dl kærnemælk
25 g gær
1 spsk salt
2 spsk olie
200 g fuldkornshvedemel (3 ½ dl)
300 g hvedemel (5 dl)
*


Kærnemælk og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning i ca. 1 time.


Dejen slåes ned og deles i 3 dele, der hver udrulles til en pølse.
Efterhæver på pladen i ca. 30 min.
Flutene ridses og pensles med vand.
Drysses evt. med fuldkornsmel.


Bagetid ca. 15 min. ved 225 °C på midterste ribbe i ovnen.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her