Logo

Fuldkornsflûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fuldkornsflûtes

 

3 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid: 1½ time. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.

 

25 g gær

3 dl kærnemælk

2 tsk salt

2 spsk olie

200 g fuldkornshvedemel (3½ dl)

ca. 300 g hvedemel (5 dl)

Til pensling:

vand og 3 spsk fuldkornsmel

 

1. Rør gær og kærnemælk sammen.

Kom salt, olie og fuldkornshvedemel i og tilsæt hvedemelet lidt ad gangen.

Ælt dejen godt.

 

2. Lad den hæve på et lunt sted i 1 time.

Del dejen i 3 portioner som hver rulles til flûtes.

Efterhæv i 3 kvarter.

 

3. Pensl brødet med vand og drys fuldkornshvedemel på.

Bag ved 225 °C i 15-20 min.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grahamsflûtes2-3 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid, i alt: 1½ time. Bagetid: 15-20 min....
• Osteflûtes3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid: 3-4 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• Krydderurteflûtes2 stk. Tilberedningstid: 20 min. Hævetid: 1½ time Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• KejserinderisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os