Logo

Fuldkornsflûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fuldkornsflûtes

 

3 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid: 1½ time. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.

 

25 g gær

3 dl kærnemælk

2 tsk salt

2 spsk olie

200 g fuldkornshvedemel (3½ dl)

ca. 300 g hvedemel (5 dl)

Til pensling:

vand og 3 spsk fuldkornsmel

 

1. Rør gær og kærnemælk sammen.

Kom salt, olie og fuldkornshvedemel i og tilsæt hvedemelet lidt ad gangen.

Ælt dejen godt.

 

2. Lad den hæve på et lunt sted i 1 time.

Del dejen i 3 portioner som hver rulles til flûtes.

Efterhæv i 3 kvarter.

 

3. Pensl brødet med vand og drys fuldkornshvedemel på.

Bag ved 225 °C i 15-20 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her