Logo

Fuldkornsflûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fuldkornsflûtes

 

3 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid: 1½ time. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.

 

25 g gær

3 dl kærnemælk

2 tsk salt

2 spsk olie

200 g fuldkornshvedemel (3½ dl)

ca. 300 g hvedemel (5 dl)

Til pensling:

vand og 3 spsk fuldkornsmel

 

1. Rør gær og kærnemælk sammen.

Kom salt, olie og fuldkornshvedemel i og tilsæt hvedemelet lidt ad gangen.

Ælt dejen godt.

 

2. Lad den hæve på et lunt sted i 1 time.

Del dejen i 3 portioner som hver rulles til flûtes.

Efterhæv i 3 kvarter.

 

3. Pensl brødet med vand og drys fuldkornshvedemel på.

Bag ved 225 °C i 15-20 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her