Logo

Fuldkornshorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fuldkornshorn

 

Det er ganske nemt at bage disse dejlige fuldkornshorn. De smager skønt, som de er eller flækket og lagt sammen med en skive ost og/eller skinke.

Arbejdstid: 45 min. Hævetid: 75 min. Bagetid: 15 min. Fryseegnet. 12 stk.

 

#

25 g smør

2½ dl mælk

25 g gær

125 g fuldkornshvedemel eller grahamsmel

½ tsk salt

275 g hvedemel

1 æg

50-75 g græskarkerner

*

 

1. Smelt smør og rør det i mælken.

Tilsæt smuldret gær, fuldkornsmel og salt og rør det godt sammen.

Tilsæt derefter gradvist hvedemel og ælt dejen glat og smidig.

Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 min.

 

2. Del dejen i to portioner og rul hver portion ud til en cirkel.

Del hver cirkel i 6 trekanter. Rul dem sammen fra den brede ende.

Form dem til horn og læg dem på bageplader med bagepapir.

Lad hornene efterhæve tildækket i ca. 30 min.

 

3. Pensl hornene med sammenpisket æg og drys med grofthakkede græskarkerner.

Bag hornene i ca. 15 min. ved 225 °C. Køl af på en bagerist.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her