Logo

Fuldkornskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g fulkornsvedemel
175 g hvedemel
1/4 tsk salt
2 toptsk Bagepulver
lidt revet muskatnød
1/4 tsk nelliker
175 g farin
175 g smør
75 g korender
25 g appelsinskal, hakket
1 æg
1-2 spsk mælk

Bland hvedemel, salt, bagepulver, krydderier og farin i en skål.
Smuldr smørret i melblandingen og tilsæt korender og appelsinskal.
Rør ægget i og mælken, og bland det til en fast dej.
Form dejen med to gafler til toppe på bagepladen med bagepapir.
Bag dem ca. 150 minutter ved 200ºC på midterste rille.
Lad kagerne køle lidt af på pladen, inden de løftes over på bagerist.
Pynt kagerne med abrikos- eller orangemarmelade og mandler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• cheesecake cupcakes bagtLækker dessert baseret på den amerikanske cheesecake, dog i cupcake størrelse. Denne...
• Mosters banankageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladesnitter med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærkage med romHer er en supper lækker om nem kage med blåbær. Kagen er perfekt som let dessert til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os