Logo

Fuldkornskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g fulkornsvedemel
175 g hvedemel
¼ tsk salt
2 toptsk Bagepulver
lidt revet muskatnød
¼ tsk nelliker
175 g farin
175 g smør
75 g korender
25 g appelsinskal, hakket
1 æg
1-2 spsk mælk

Bland hvedemel, salt, bagepulver, krydderier og farin i en skål.
Smuldr smørret i melblandingen og tilsæt korender og appelsinskal.
Rør ægget i og mælken, og bland det til en fast dej.
Form dejen med to gafler til toppe på bagepladen med bagepapir.
Bag dem ca. 150 minutter ved 200ºC på midterste rille.
Lad kagerne køle lidt af på pladen, inden de løftes over på bagerist.
Pynt kagerne med abrikos- eller orangemarmelade og mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her