Logo

Fuldkornskiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æg
100 g jordnøddesmør
50 g honning
200 g hvedemel

Pisk æggehviderne til de er stive.
Rør æggeblommerne sammen med jordnøddesmørret og honningen.
Vend forsigtigt hvedemelet og de piskede æggehvider i.
Smør en bageplade og læg én skefuld dej ad gangen på pladen.
Bag kiksene i ca. 15 minutter ved 180ºC, til de er lysebrune i kanten.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?