Logo

Fuldkornskiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
100 g jordnøddesmør
50 g honning
200 g hvedemel

Pisk æggehviderne til de er stive.
Rør æggeblommerne sammen med jordnøddesmørret og honningen.
Vend forsigtigt hvedemelet og de piskede æggehvider i.
Smør en bageplade og læg én skefuld dej ad gangen på pladen.
Bag kiksene i ca. 15 minutter ved 180ºC, til de er lysebrune i kanten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pottebrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Florentinske cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød Finsk2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 2 timer. Bagetid: 50-60 min....
• Pærer i appelsinsauceEn nem og lækker vinterdessert, der ikke tynger på kaloriebudgettet
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os