Logo

Fuldkornsrugbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20 g gær
3 dl vand
1 spsk salt
250 g groft rugmel
250 g hvedemel
2 dl knust udblødt rug

Gæren smuldres og udrøres med vandet, der er lunet til 35º.
Salt, hvedemel og den knuste rug tilsættes og dejen æltes, til den er blank og smidig.
Dejen tildækkes med et fugtigt klæde og hæver 2 timer.
Dejen slås ned og formes til et brød, der lægges i en smurt bageform
og efterhæver 45 min.
Brødet pensles med vand og bages ved 250º i ca. 45 min.
De sidste 15 min af bagetiden tages brødet ud af formen og bages på pladen, så skorpen bliver sprød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sachertorte med abrikosfyld En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grovbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SnefnugEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris-æblekage - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os