Logo

Fyldig kærnemælkskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fyld:
2 æbler
50 g nøddekerner
50 g rosiner
2 spsk hvedemel
200 g smør eller margarine
200 g farin
1 spsk kanel
2 æg.
200 g hvedemel
1 ½ tsk natron
1 ½ dl kærnemælk

Begynd med fyldet:
Skræl æblerne og skær dem i terninger.
Hak nøddekernerne.
Bland æbler, nødder og rosiner med melet.
Rør smør eller margarine godt med farin og kanel.
Rør æggene i, et ad gangen.
Bland hvedemel med natron og rør det forsigtigt i skiftevis med kærnemælk.
Vend fyldet i.
Kom dejen i en bradepande ca 20x30 cm.
Bag kagen i den nederste halvdel af ovnen ved 175ºC 40-45 minutter.
Skær kagen i firkanter, når den er kold.
Kagen er fryseegnet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?