Logo

Fyldte grønkålspandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
100 g hvedemel
skal af 1 appelsin
ca. 4 dl fløde eller mælk
1 dl olivenolie
70 g renset og ribbet grønkål
salt
 
Æggene og melet piskes sammen til en glat dej.
Olivenolien og appelsinskal tilsættes, spædes med fløden og smages til
med salt.
Dejen tilsættes snittet grønkål, som er blancheret.
Pandekagerne bages på panden - med fedtstof første gang.
Pandekagerne kan fx. fyldes med sauteret østershatte og skalotteløg
smagt til med lidt salt og citron.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnøddeboller Disse rustikke boller med både valnøddeolie og hakkede valnødder vil være lækkert tilbehør...
• Karaishuti KachuriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver ægteFørst var det den flydende æbleskive d.v.s. en skive æble uden kernehus, dyppet i dej og...
• Yoghurt- og jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os