Logo

Fynske klatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g havregryn
1 dl fløde
1 dl kærnemælk
1 æg
1 spsk sukker
1/2 tsk salt
Lidt revet citronskal
Smør eller margarine til bagning

Sæt havregrynene i blød i fløde og kærnemælk ca. 1/4 time.
Pisk ægget let sammen.
Rør det i sammen med sukker, salt og citronskal.
Lad dejen hvile ca. 1/2 time, inden den bagning.
Opvarm panden og kom lidt fedtstof på.
Klattekagerne sættes på med en spiseske og bages ved jævn varme på begge sider.

Tilbehør:
Spises varme med sukker, syltetøj eller kompot.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørke lyspunkterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmuffins 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pain bagnaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MælkeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os