Logo

Fynske klatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g havregryn
1 dl fløde
1 dl kærnemælk
1 æg
1 spsk sukker
½ tsk salt
Lidt revet citronskal
Smør eller margarine til bagning

Sæt havregrynene i blød i fløde og kærnemælk ca. ¼ time.
Pisk ægget let sammen.
Rør det i sammen med sukker, salt og citronskal.
Lad dejen hvile ca. ½ time, inden den bagning.
Opvarm panden og kom lidt fedtstof på.
Klattekagerne sættes på med en spiseske og bages ved jævn varme på begge sider.

Tilbehør:
Spises varme med sukker, syltetøj eller kompot.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her