Logo

Gammeldags fastelavnsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 pk gær
3 dl mælk
12 spsk sukker
8 stk æg
500 g margarine el. 20 spsk olie
1200 g hvedemel
evt rosiner
kardemomme
 
Smelt smørret.
Rør gæren ud i mælken.
Tilsæt de øvrige ingredienser, margarinen til sidst.
Bollerne sættes på plads og hæver 1 kvarter.
Bages i forvarmet ovn i 1 kvarter ved 225°C.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?