Logo

Gammeldags biscuittærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g marcipan
1 æg
mandelflager
små jordbær
Fyld:
75 g god mørk chokolade
3 dl piskefløde

Skær marcipanen i stykker, kom den i en køkkenmaskine og kør nogle sekunder.
Tilsæt ægget og kør det hele til en jævn dej.
Kom bagepapir på en plade, tegn 2 cirkler, ca 20 cm. i diameter, og
fordel dejen i cirklerne.
Bages lysebrune ved 175.°C i ca. 12 minutter.
Lad bundene køle lidt, træk forsigtigt bagepapiret af og lad bundene
køle helt af.
Bræk chokoladen i stykker, læg dem i en dyb tallerken og smelt dem over simrende vand eller i mikroovnen i 15-20 sekunder.
Lad chokoladen køle.
Pisk fløden stiv og rør chokoladen i.
Læg den ene bund på et fad, dæk den med chokoladefløden, læg den
anden bund over og dæk også den med chokoladefløde.
Lad tærten stå koldt i 2-6 timer.
Rist mandlerne i en stegepande eller på et fad i mikroovnen i 2-3 min.
Pynt tærten med jordbær og drys mandlerne over.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?