Logo

Gammeldags finskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 gram hvedemel
100 gram sukker
200 gram margarine eller smør
perlesukker 100 gram hakkede mandler
1 sammenpisket æg
 
Bland det blødgjorte margarine og melet sammen og tilsæt sukkeret.
Dejen samles og stilles i køleskabet natten over.
Dagen efter tages en lille klump og rulles ud til en lang pølse som trykkes flad.
Den fladgjorte pølse pensles med sammenpisket æg og drysses med hakkede mandler og perlesukker.
Skæres ud i stykker på ca 4-5 cm og bages ved 200°C i ca. 10 min.

   
Tips: dejen tager ikke skade af at stå i køleskabet i flere dage.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandekage med glasurDette lækre bagværk - en lækker kage med kakao lavet i bradepande er perfekt til...
• Marcipankage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Choko banan lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan "pizza" med honningflødeSjov dessert hvor butterdej bruges som en slags pizzabund, hvorpå der kommer banan og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os