Logo

Gammeldags finskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 gram hvedemel
100 gram sukker
200 gram margarine eller smør
perlesukker 100 gram hakkede mandler
1 sammenpisket æg
 
Bland det blødgjorte margarine og melet sammen og tilsæt sukkeret.
Dejen samles og stilles i køleskabet natten over.
Dagen efter tages en lille klump og rulles ud til en lang pølse som trykkes flad.
Den fladgjorte pølse pensles med sammenpisket æg og drysses med hakkede mandler og perlesukker.
Skæres ud i stykker på ca 4-5 cm og bages ved 200°C i ca. 10 min.

   
Tips: dejen tager ikke skade af at stå i køleskabet i flere dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her