Logo

Gammeldags Julekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekage

1 pose stenfri svesker
3 spsk cognac
200 g smør el. margarine
200 g sukker
3 æg
40 g røde cocktailbær
200 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
smør/rasp til en 1.5 l Form

Skær sveskerne i strimler og lad dem trække i cognac i ca 45 min.
Rør fedtstof og sukker til det skummer hvidt, og tilsæt æggene et af gangen. Hak bærene og bland dem med hvedemel og bagepulver, og rør det derefter i æggeblandingen.
Smør formen og drys den med rasp, og hæld derefter dejen i formen, bag ved 175ºC i ca 1 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daddeltærte med friske dadler 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Peach PieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller, gammeldagsUhm, 20-25 lækre fastelavnsboller
• Chokoladesoufflé 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os