Logo

Gammeldags sirupsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


( 2 stk)
#
50 g gær,
5 dl lunt vand,
½ dl olie,
2 ½ dl mørk sirup,
2 tsk salt,
1 spsk stødt fennikel,
10 dl rugmel,
10 dl hvedemel.
*


Rør gradvist vandet i den smuldrede gær.

Tilsæt olie, 2 dl af siruppen, salt, fennikel og rugmel og ælt hvedemel i, indtil dejen slipper.

Lad den hæve i 40 minutter dækket med et viskestykke.
Drys lidt hvedemel på bordet og ælt dejen igennem.

Form den til 2 brød og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Lad brødene efterhæve i 30 minutter og sæt dem i en 200º varm ovn.
Brødene bages først i 20 minutter og pensles så med resten af siruppen som er rørt sammen med lidt vand.

Brødene bages videre i ca. 25 minutter indtil de er færdige.






Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?