Logo

Geniale Guldhorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bagværk

400 g hvedemel
2 spsk sukker
1 knsp salt
75 g smør eller margarine
2 dl mælk
1/2 pakke gær
1 æg chokolade eller nutella eller.....
æg til pensling

Bland hvedemel, salt og sukker. Smelt fedtstof og lad det køle lidt af. Rør gær ud i mælken og pisk ægget i. Rør mælkeblandingen i melblandingen. Tilsæt det smeltede fedtstof og mosl det ind i dejen, tilsæt evt. lidt ekstra hvedemel, hvis dejen bliver for smattet. Lad dejen hæve i 3 kvarter og del den i 2. Hver halvdel rulles ud til 1/2 cm's tykkelse og skæres i 8-kanter, der rulles sammen om et stykke chokolade, en skefuld nutella eller andet godt. Læg hornene på bagepapir på en plade, husk at lukke dem godt. Lad dem hæve 3 kvarter igen, pensl med æg og bag dem ved 200ºC i ca. 10-15 min., eller til de er lysebrune.
Skal ubetinget spises, mens de stadig er nybagte.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sveskebrød GlutenfriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk brød med pestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Valentin cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os