Logo

Gode luftige boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 pk gær
1 æg
150 g blødt margarine/smør
3 dl sødmælk
500 g hvedemel
2 spsk sukker

 
Gæren opløses i mælken, og resten tilsættes.
Lad dem hæve i 30 min. og form bollerne, hvorefter de skal hæve i yderligere 45 min.
Bages ved 200°C i 10-12 min

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lauras franskbrød på surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BorgmesterkransHer er opskriften på en lækkert stykke bagværk. Kransen er let at lave med et lækkert...
• Mandeltærte med kirsebær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold fersken i ribssaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os