Logo

Gode pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

125 g hvedemel
3 dl mælk
2 æg
1/4 tsk salt
30 g fedtstof
 
Rør hvedemel og mælk til jævning, pisk æg og salt i.
Opvarm fedtstoffet på panden og bland det i dejen.
Tag panden bort fra varmen og kom dej på, ca 1 dl (Alt efter pandens størrelse, prøv dig frem) Lad det løbe ud, så panden dækkes.
Bag pandekagen over jævn varme, til dejen er stivnet, og kanten er begyndt at blive lysebrun.
Vend pandekagen og bag den anden side.
Bag de næste på samme måde, der er fedtstof i dejen.
Serveres med vaniljeis, syltetøj, sukker eller flormelis


Tips: Hvis dejen skal stå nogen tid, kan den fortyndes fx med hvidtøl.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med appelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbær muffins 2Blåbærmuffins er meget lækre. Prøv den til morgenmaden med en kop kaffe eller te, til...
• Makron- og rabarbertærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kiwi mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os