Logo

Gode pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hvedemel
3 dl mælk
2 æg
¼ tsk salt
30 g fedtstof
 
Rør hvedemel og mælk til jævning, pisk æg og salt i.
Opvarm fedtstoffet på panden og bland det i dejen.
Tag panden bort fra varmen og kom dej på, ca 1 dl (Alt efter pandens størrelse, prøv dig frem) Lad det løbe ud, så panden dækkes.
Bag pandekagen over jævn varme, til dejen er stivnet, og kanten er begyndt at blive lysebrun.
Vend pandekagen og bag den anden side.
Bag de næste på samme måde, der er fedtstof i dejen.
Serveres med vaniljeis, syltetøj, sukker eller flormelis


Tips: Hvis dejen skal stå nogen tid, kan den fortyndes fx med hvidtøl.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?