Logo

Gode råd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æg
½ pund sukker
½ pund smeltet smør
1 stor kop piskefløde
1 brev vaniljesukker
1 pund hvedemel
4 spsk kartoffelmel
 
Æg og sukker røres sammen.
Resten kommes i og røres.
Skal stå i køleskab ca. 2 timer eller gerne nat over.
Rulles som kødboller og bages i jern.
Serveres til kaffebord.
 
Tips: Sønderjydsk specialitet. Skal bages i specielt gode råd jern.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?