Logo

Gode Raad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g hvedemel
200 g kartoffelmel
200 g sukker
200 g margarine
3 æg
3 dl vand
 
Margarinen røres med sukkeret til det bliver lyst og let, hvorefter de
øvrige ingredienser røres i.
Dejen bliver ikke flydende som vaffeldej.
Gode råd-jernet opvarmes godt på begge sider og pensles indvendigt med
lidt smør.
En lille klat dej kommes i, jernet lukkes og kagerne bages på begge sider, de skal være lysebrune, når de er færdige.
Det kræver en smule øvelse at styre det, men efter et par forsøg finder
man hurtigt rytmen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?