
225 g smør
2,5 dl sukker
7,5 dl hvedemel
6 æg
2 tsk bagepulver
2,5 dl skummetmælk
1 spsk citronsaft
Pynt:
1 dl mandel
2 spsk flormelis
 
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en rund kageform grundigt. 
Pisk smør og sukker sammen i en skål. 
Rør melet i. 
Tilsæt æggene ét ad gangen. Rør godt efter hvert æg. 
Bland bagepulver og let opvarmet (45°C) mælk. 
Hæld denne blanding i dejen. 
Tilsæt citronsaft og rør godt i dejen. 
Hæld dejen i den klargjorte form. 
Bag i ovnen i 20 min. 
Blanchér og smut mandlerne. 
Tag kagen ud af ovnen, pynt den med mandler og flormelis. 
Stil kagen tilbage i ovnen og bag den 20-30 min. mere, eller til den er fast i formen. 
Lad kagen afkøle i 10 min. før servering.