Logo

Svenske rugkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl vand
500 g hvedemel
2 spsk smør
1 tsk salt
60 g gær
2 spsk sirup
400 g rugmel
1 spsk Anis
1 spsk fennikel

Lun vandet og smelt fedtstoffet heri.
Opløs gæren i den lunkne væske.
Tilsæt hvedemel, salt, sirup og krydderier og ælt dejen, så den bliver smidig. Del dejen i 4 dele og form dem i store flade boller.
Lav et hul i midten på hver.
Lad kagerne hæve i 30 min og bag dem så ca 25 min.
Læg dem på en bagerist med et viskestykke over efter endt bagning.
Bages ved 225ºC i ca 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her