Dej:   
175 g  hvedemel 
125 g  smør 
4 spsk  sukker 
1 tsk  kanel 
2-3 spsk  cremefraiche 18% 
 
Fyld: 
2 kopper græskarmos 
1 kop sødmælk 
6 store  spsk  honning 
4 æg 
2 tsk  blandede krydderier 
Smuldr smørret i melet. 
Tilsæt sukker og cremefraiche, og ælt dejen let sammen. 
Læg dejen i køleskab et par timer.
Rul ¾ af dejen ud, og beklæd en tærteform hermed.
Fordel fyldet i tærtebunden.
Rul resten af dejen ud, og skær den i smalle strimler. 
Flet strimlerne over fyldet. 
Bag tærten ca. 20 min. ved 200ºC. på midterste ovnrille. 
Drys tærten med lidt flormelis lige inden den skal spises, den kan serveres lun eller kold.