Logo

Græskartærte med krydret flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tærtebund:
200 g hvedemel
100 g smør
1 æg
60 g sukker
1/2 tsk salt
 
Tærtefyld:
425 g græskarkød
1 1/2 dl ahornsirup
1 1/2 dl piskefløde
3 æg
2 spsk smeltet smør
1 tsk kanel
1/2 tsk muskatnød
1/4 tsk stødte nelliker
1/4 tsk salt
 
Krydret flødeskum:
2 dl piskefløde
3 spsk flormelis
1 tsk kanel
1 tsk vanilje
 
Tærtebund:
Tærtedejen æltes godt sammen og stilles evt. i køleskabet et par timer. Dejen rulles ud og lægges i et tærtefad - helt op til kanten.
Tærtefyld:
Rør alle ingredienser godt sammen og spred ud dem over tærtedejen.
Bag tærten ved 180ºC i ca. 1 time - eller til fyldet føles fast og dejen er gylden.
Krydret flødeskum:
Pisk fløden og bland de resterende ingredienser i.
Pynt tærten med flødeskum når den har stået til afkøling, eller server det i en skål ved siden af.

Halloween ?

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Olivenbrød 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DobbeltsløjferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med forskelligt fyldPirogger kan laves på et utal af måder. Her er to ideer til hvad din næste frokost eller...
• Ost på franskSaint Agur er en mild og cremet blåskimmelost fra Beauzac i Auvergne regionen, som har...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os