Logo

Græskartærte med krydret flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tærtebund:
200 g hvedemel
100 g smør
1 æg
60 g sukker
1/2 tsk salt
 
Tærtefyld:
425 g græskarkød
1 1/2 dl ahornsirup
1 1/2 dl piskefløde
3 æg
2 spsk smeltet smør
1 tsk kanel
1/2 tsk muskatnød
1/4 tsk stødte nelliker
1/4 tsk salt
 
Krydret flødeskum:
2 dl piskefløde
3 spsk flormelis
1 tsk kanel
1 tsk vanilje
 
Tærtebund:
Tærtedejen æltes godt sammen og stilles evt. i køleskabet et par timer. Dejen rulles ud og lægges i et tærtefad - helt op til kanten.
Tærtefyld:
Rør alle ingredienser godt sammen og spred ud dem over tærtedejen.
Bag tærten ved 180ºC i ca. 1 time - eller til fyldet føles fast og dejen er gylden.
Krydret flødeskum:
Pisk fløden og bland de resterende ingredienser i.
Pynt tærten med flødeskum når den har stået til afkøling, eller server det i en skål ved siden af.

Halloween ?

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• DigestivesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pip-kagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fin æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-knudekål med svinekam + SemuljekageDen friske aroma af citronskal og karsens skarphed harmonerer perfekt med den sprøde...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!