Logo

Grønsagspandekager med tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g smeltet smør
1 1/4 dl mælk
100 g hvedemel
2 æg
Salt og peber
200 g majskerner
250 g revet squash, presset fri for væde
Olie
 
Tomatsalsa:
1 lille rødløg
4 faste tomater
1 grøn peber
Lidt hakket chili
Lidt hakket persille
Limesaft
1 spsk olivenolie
 
Pisk smør, mælk, hvedemel, æg, salt og peber sammen og rør majs og squash i.
Dejen må ikke være for tynd, tilsæt evt. et drys hvedemel mere.
Bag pandekagerne i lidt olie på en pande.
Hak rødløg, tomater, grøn peber, lidt chili og persille og bland det med lidt limesaft, olie, salt og peber. Smag tomtsalsaen til.
Servér den til de grønne pandekager, evt. sammen med brød eller grøn salat.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mussenødder En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ciabatta med durumhvedeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• OstesnurrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mousse au chocolatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os