Logo

Grahamsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
1 ½ dl lunkent vand
1 æg
1 tsk salt
½ tsk sukker
125 g grahamsmel
75 g blødt smør
125 g hvedemel

Gæren udrøres med vandet.
Æg, salt, sukker og grahamsmel tilsættes lidt efter lidt.
Det bløde smør skæres i små klumper og slåes ind i dejen, til den er glat og blank.
Hvedemel tilsættes, så meget som den kan tage.
Den æltes godt igennem og stilles til hævning 30 min. tildækket med fugtigt klæde.
Arbejdes igennem og formes til 12 boller.
De efter hæver på en smurt bageplade i 15 min.
Pensles med pisket æg og bages midt i ovnen ved 225ºC i 10 - 12 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her