Logo

Grahamsboller med revet squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl lunkent vand
2 dl skummetmælk
30 g gær
1 spsk honning
1 1/2 tsk salt
150 g grahamsmel
250 g groft revet squash
600 g hvedemel
Evt. lidt ekstra hvedemel efter første hævning
1 æg til pensling
 
Vand og mælk lunes.
Gæren røres ud heri.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes igennem.
Dejen hæver tildækket ca. 1 time.
Dejen tages ud på bordet.
Yderligere hvedemel æltes i dejen til den har en passende konsistens. (Skal være fugtig).
Der formes 24 boller, som efterhæver ca. 15 min.
Bollerne pensles med æg.
Bages ca. 18 min. ved 200°C midt i ovnen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JulevaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vilde ris cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærtærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ismousse med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os