Logo

Grahamsskorper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g gær
5 dl mælk
100 g smør
50 g sukker
500 g grahamsmel
350 g hvedemel

Mælk og smør lunes til ca 35°C, og gæren smuldres ned i og røres ud. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes, til den er blank og smidig og slipper let.
Den stilles til hævning et lunt sted i ca 45 minutter.
Dejen slås ned og formes til ovale boller.
De sættes på bagepapir på en bageplade og efterhæver i ca 30 min. Stilles i ovnen og bages ved 200°C, til de er lysebrune, ca 35 minutter.
Bollerne tages ud af ovnen og afkøles noget, inden de flækkes og stilles
til tørre i ovnen ved ca 125°C, til de er gennemtørre.
Grahamsskorper opbevares i tætsluttende dåser og kan holde sig
friske længe.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?