Logo

Grovboller med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Disse lækre grove boller med løg kan for eksempel bruges i madpakken i stedet for rugbrødsmadder. Bollerne er lette at lave, er hurtige og smager dejligt. Smager også fortrinligt, lune fra ovnen.

 

6 dl vand
50 g gær
½ dl olie
2 mellemstore løg
200 g majsmel
2 dl blandede kerner af hvede, rug og sesam
ca. 700 g hvedemel
 
De grofthakkede løg dampes møre og afdryppes og afsvales.
Gæren udrøres i lunkent vand og blandes med olie og løg. Æltes i melet,
samt kernerne lidt ad gangen.
Stilles til hævning 30-45 min.
Slå dejen ned og ælt den igennem, den deles i 2 kugler der trilles i
tykke pølser, de hviler i 2 min.
Skæres ud og trilles til boller, ca. 20 stk i alt.
Efterhæver på bageplader i 15 min. og bages ved 200ºC.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kage af sød kartoffelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YoghurtkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kløbenboller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiens Cassata-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!